joi, 6 octombrie 2011

Despre sex ... azi fistingu-ul : ce este si cum se face ?

         He , he , he ... stiu ca din nou pot parea putin nebun caci abordez un subiect despre care marea majoritate nu vorbim , insa asa cum am mai spus pe blog discut/vorbesc despre absolut orice ... chiar daca acel "orice" de multe ori este considerat un subiect tabu ...asadar azi mi-am propus sa vorbesc despre fisting , ce este si cum se face ...
         Fisting este sexul ce implica inserarea manii in anus sau in vagin

         Cu siguranta cei mai multi dintre noi am auzit despre fisting , am vazut filme porno in care actorii interpretau scene de fisting si asa mai departe insa cati dintre noi am practicat ?
         Desi de cele mai multe ori partenerii sexuali accepta ideea stimularii sexuale cu un singur deget , nu foarte multe persoane sunt dornice sa incerce fistingul .
        Fistingul este un mod intens de a obtine o mare placere sexuala , existant in intreaga lume foarte multi barbati si femei amatori de a obtine placerea sexuala in acest fel . Pentru a ajunge la placere , se poate introduce mana in vaginul partenerei , sau in cazul barbatilor in anus , dar treptat , cu miscari blande . Se stie ca la barbati , prin fisting se poate stimula prostata , ceea ce ofera senzatii foarte placute .
      Pentru a practica fistingul trebuie sa te asiguri ca ai unghiile taiate si pilite bine , pentru a nu exista riscul unor zgarieturi , caci degetele tale se vor afla intr-o zona extrem de sensibila . Deasemenea foloseste manusi de latex! SIDA este o boala pe viata si pe moarte . Daca partenerii sunt adeptii fistingului anal , este recomandat ca inainte a se faca o clisma cu apa calduta ( despre clisma voi vorbi intr-un alt post ) .
   Pentru ca partenerul/partenera caruai/careia i se face fiting sa obtina o placere intensa , persoana care face fistingul trebuie a se asigure ca persoana careia i se face trebuie sa fie foarte relaxata si excitata , aflandu-se intr-o pozitie comoda  caci atunci cand femeia este excitata vaginul i se dilata si relaxeaza in acelasi timp . In cazul fistingului anal anusul trebuie sa fie foarte relaxat , in caz contrar fistingul poate fi foarte dureros . In timpul fistingului folosirea in cantitate cat mai mare a lubrifiantului este obligatorie pentru a evita senzatiile neplacute .
   Deoarece majoritatea persoanelor au nevoie de ceva timp pentru asi relaxa muschii , atunci cand faci fisting cuova este indicat sa incepi prin introducerea unui deget , apoi treptat a doua degete  i tot asa pana ajungi sa introduci toata mana . Uneori este posibil ca sa fie nevoie de mai multe incercari , pe parcursul a mai multor saptamani , pentru introducerea intregii maini . Pe tot parcursul actului sexual trebuie sa comunici cu partenerul, sa ii arati ca ii esti empatic, mai ales daca nu se simte foarte confortabil la inceput.
    In cazul fistingului anal este recomandat ca daca anusul i se strange brusc sa nu tragi mana , asteapta pana cand contractia ia sfarsit , iar cand se relaxeaza poti retrage mana incet . Daca retragi mana in momentul contractiei ii poti rupe cativa muschi, lucru care poate fi extrem de dureros.
  Dupa penetrarea completa lasa-ti partenerul sa se miste si sa isi stimuleze clitorisul/penisul.
   Fistingul poate produce senzatii intense  , isna pentru a ajunge la aceste senzatii trebuie sa ii acorzi partenerului/partenerei toata atentia si toata libertatea posibila , caci atata tmp cat partenrul/partenerea isi controleaza singur/singura miscarile placerea va fi maxima .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus