joi, 3 noiembrie 2011

Din nou despre sex ... sexul anal ...

     He he he ... azi m-am gandit sa vorbim putin despre un subiect tabu si anume sexul anal ... Sexul anal este practicat atat de cuplurile gay, cat si de cuplurile heterosexuale. Daca pentru cuplurile gay sexul anal este ceva normal, in ceea ce priveste cuplurile heterosexuale se manifeta o curiozitate ce se izbeste insa de temerile de a infrunta ceea ce la prima vedere pare un subiect tabu, fapt datorat probabil si datorita faptului ca unii din parteneri nu sunt dispusi sa incerce sexul anal si datorita faptului ca in trecut au avut parte de experiente neplacute cu partenerii lor.

   Indiferent ca esti barbat sau femeie, sexul anal poate fi extrem de placut, senzatia rezultata fiind unica.
   Dar in ce consta sexul anal de fapt? Ei bine rapunsul ar fi ca sexul anal inseamna stimularea partenerei sau partenerului manual, oral sau prin penetrarea anusului cu penisul.
   Desi se crede ca penetrarea anala este o practica intalnita in cuplurile strict gay, acest fapt este total fals, ba mai mult se pare ca sexul anal este foarte apreciat si de cuplurile heterosexuale fiin cunoscut faptul ca unul din doua cupluri heterosexuale practica sexul anal.
   Pentru ca penetrarea anala sa nu fie dureroasa este necesar ca in prealabil sa existe o buna pregatire atat fizica cat si psihologica, caci sfincterul anal se contracta la primul stimul, ceea ce face ca de multe ori introducerea penisului sau a degetului sa fie neplacuta. Un aspect foarte important in penetrarea anala este faptul ca ea nu va aduce placere daca partenerul/partenera nu are chef, este foarte important ca in momentul in care incerci sa iti condimentezi viata de cuplu si vrei sa incerci penetrarea anala partenerul/partenera sa nu fie crispat/-a sau temator/tematoare. Daca partenerul/partenera nu este pregatit/-a nu fortati, caci durerea poate deveni destul de puternica, ceea ce poate duce la blocaje psihologice destul de indelungate. Pentru ca totul sa fie ok cel mai indicat ar fi sa discutati deschis despre acest subiect.
  Inaintea penetrarii anale este importanta efectuarea unei igiene (spalari) anale, mai ales pentru a se evita riscul unor contaminari infectioae, caci anilingusul paote sta la originea unor infectii serioase de tip gastro-entirice au chiar hepatite. Nu uitati ca utilizarea unui lubrifiant este indispensabila pentru facilitarea unei penetrari nedureroase.
  Daca exista rabdare, sfincterul anal se poate dilata foarte mult, putand primi fara durere orice penis, insa pentru asta nevoie de rabdare, Se recomanda o penetrare progresiva prin introducerea initiala a unui deget sau a unui obiect asemanator cu penisul dar mai mic si apoi incet incet un al doilea deget sau chiar a penisului, insa repet totul trebuie facut progresiv.
  Pentru ca placerea sa fie maxima se recomanda alegerea unei pozitii cat mai confortabila pentru introducerea progresiva a penisului, ina acest alegerea unei pozitii confortabile are ca scop si evitarea durerii. In cazul in care senazatia de  durere persista folositi mai mlt lubrifiant. Nu uitati ca pentru prevenirea infectarii este obligatorie utilizarea prezervativului.
  In incheiere nu uita ca trebuie sa faci sex anal doar daca vrei asa ceva cu adevarat si folosirea prezervativului este obligatorie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus