marți, 17 ianuarie 2012

Imaginea Jolidon 2012, unul dintre cei mai sexy barbati din Romania ...

     Cei de la Jolidon au lansat acum ceva vreme noul catalog de lenjerie intima pentru barbati. Imaginea brand-ului este nimeni altul decat celebrul antrenor de fitness, considerat uul dintre cei mai sexy barbati din Romania, Bo Pricop.
    Se pare ca modelul preferat al lui Razvan Ciobanu a fost ales de catre cei de la Jolidon pentru a fi imaginea brand-ului in 2012.

   Sedinta foto a durat in jur de 17 ore si a avut loc la Cluj-Napoca, in timpul sedintei Bo schimband nu mai putin de 500 de perechi de boxeri.
    "A fost o sedinta foto foarte solicitanta. Am muncit aproape 17 ore la fotografiile de la aceasta campanie, iar noua colectie de lenjerie intima imi place foarte mult. Sper ca fetele sa aprecieze fotografiile si sa le faca iubitilor lor un cadou sexy", declara Bo Pricop.
   "M-a incantat propunerea Jolidon de a deveni imaginea companiei pentru anul 2012 si sper ca aceasta colaborare nu se va opri aici. Cred ca toata lumea este multumita de rezultat. O sa vedeti, cu timpul, mai multe fotografii din aceasta campanie si va veti convinge", declara Bo Pricop.



 







Un comentariu:

  1. Doamne ce bunaciune :)) nu puteau sa aleagă si ei pe
    Cineva mai puțin musculos ?? :))

    RăspundețiȘtergere

Citeste si ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Spune NU drogurilor!

7 Seri Bucuresti

Metropotam

Adopta un catelus